Fysioterapia ja kuntoutuspalvelut asukkaille 

Palvelukeskuksen asukkaille on tavanomaiseten fysioterapeuttisten hoitojen lisäksi erilaisia mahdollisuuksia ylläpitää omaa kuntoaan.  Ikä-ihmisten kuntoilulaitteilla varustettu kuntosali on vapaasti käytettävissä. Viikottain pidetään kuntosalissa kaikille yhteinen tuolijumppa ja vain miehille tarkoitettu miesten juttu -jumppa.  

Kuntosali

Kuntosali  Kuntosali
Palvelukeskuksen kuntosalilaitteet on suunniteltu ikäihmisten kuntoiluun. Raskaita painoja ei ole, vaan laitteissa on helposti säädettävät hydrauliset vastukset. Lenkkeilijöitä varten on ulko-oven pielessä vapaasti käytettävissä eri pituisia kävelysauvoja, joista voi valita lenkille lähtiessä itselleen sopivimman parin.

Sauna- ja allasosasto

Allas  Allashissi

Sauna- ja allasosasto on käytettävissä saunavuorojen yhteydessä ja usein muulloinkin. Asukkaat voivat varata oman saunavuoron, saunat lämpeävät tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Lisäksi asukkaille järjestetään palvelumaksuun kuuluvana kerran viikossa ohjattu allasjumppatuokio.

Palvelukeskuksessa on kaksi saunaa ja uima-allas hierovine suihkuineen. Altaan vesi on +32 asteista. Hydraulinen allasnosturi mahdollistaa liikuntarajoitteistenkin turvallisen pääsyn altaaseen.

Additional information

© Haanojan palvelukeskus - 2018